Babysalmesang for Øse og Næsbjerg sogn

Babysalmesangen og Babycaféen

Babysalmesangen i Øse og Næsbjerg sogne begynder dette forår i uge 9, nærmere bestemt fredag den 3. marts kl. 9.00.
Denne sæson er for familierne, der har fået børn, der født i perioden mellem 1. juli og 31. december 2016.
Man kan melde sig til hos sognepræst Marianne Lesner. Det er gratis at deltage.
7 gange i foråret mødes babyer og deres forældre, begge eller kun den ene, der har barsel, i konfirmandstuen ved Næsbjerg kirke til sang og rytmik inden for kirkens og kristendommens ramme. Forløbet er planlagt sammen med Birgitte Moos, som er musikpædagog fra den kommunale musikskole i Varde, og vi får praktisk hjælp fra to frivillige.
Vi afslutter forløbet med barnevognsgudstjen...este i Øse kirke fredag den 21. april kl. 16.00, så alle, der har lyst, kan se, hvad vi har arbejdet med, og være med til at holde en både festlig og rørende gudstjeneste med sognenes små børn.

Babycaféen åbnede den 11. november 2016, og den har fra første færd været en succes.
Der er åbent hver fredag kl. 10.00-12.00, og der er åbent for alle, unge som ældre, fra Øse såvel som fra Næsbjerg sogne. Navnet Babycaféen skal blot fortælle, at det hele foregår på de mindstes principper!

I den periode, der er babysalmesang, er det planen, at der først er babysalmesang for den indbudte gruppe, derefter åbnes dørene for alle! For mødrene og fædrene, der er med i babysalmesangen, er der dermed fremover et tilbud om at blive i konfirmandstuen i et afslappet og hyggeligt cafémiljø sammen hinanden og dem, der først møder op fra kl. 10.00!

Vel mødt, det bliver så godt!

Nærmere oplysninger om plads på holdet og nyt hold start fås ved henvendelse til sognepræst Marianne Lesner på tlf.: 75 278030

Gravsteder og gravminder på Næsbjerg Kirkegård

Hother Bjerre Ladefoged har fotograferet og arkiveret billederne af gravminder på Næsbjerg kirkegård.

Billederne er arkiveret efter Dødsdato med den nyeste øverst, dog ikke de seneste 10 år.

se billedarkivet her.